Saitko mökille liittymiskehotuskirjeen?

Kirjeessä lukee virheellisesti päivämäärä johon mennessä liittyminen tulee tehdä. Annettuun päivämäärään mennessä tulee tehdä YHTEYDENOTTO.

  • Liittyminen vähintään yhdeksi kuukaudeksi/vuosi on pakollista, vapautuksia ei myönnetä.
  • Lue tarkasti kirjeen kääntöpuolella annetut ohjeet mökin jätehuollon järjestämisestä.
  • Soita tai laita sähköpostia Kiertokapula Oy:n asiakaspalveluun (p. 075 753 0010 / asiakaspalvelu@kiertokapula.fi) sopiaksesi ensi kesälle jätehuollon palvelut.
  • Jos asiasi ei ratkea asioidessasi Kiertokapulan asiakaspalvelun kanssa, voit soittaa jätelautakunnan palvelupuhelimeen ma-pe klo 9-15 p. 03 621 4197 tai laittaa sähköpostia: jatelautakunta@hameenlinna.fi.

Tyhjennettävän astian tulee olla kannellinen ja pyörällinen.

Mökeillä yleisesti syntyy jätettä niin vähän, että suosittelemme ensisijaisesti yhteistä astiaa yhden tai useamman naapurin kanssa.

Esimerkki mökin jätehuollon järjestämisestä ja kuluista: Oman jäteastian hankinta (140l astia rautakaupasta n. 60€). Tyhjennykset mökin käyttöajalle, kesä-heinäkuulle. Koska mökiltä löytyy komposti, voidaan tyhjennykset sopia joustavasti 4vk välein. Tyhjennyksiä tulee kesälle 2kpl ja taksan mukainen tyhjennyshinta on n. 6€ kpl. Mökin jätehuollon vuosikulut ovat siten n. 12€ + astian hankinta. Vielä edullisemilla kuluilla pääsee sopimalla itse yhteisen astian käytöstä kävelyetäisyydellä sijaitsevan kiinteistön kanssa.