KUULUTUS EHDOTUKSESTA JÄTEHUOLLON PALVELUTASOKSI

Jätelautakunta Kolmenkierto on valmistellut ehdotuksen jätehuollon palvelutasoksi. Palvelutasossa on kyse siitä, millaisia jätehuollon palveluja kuntalaisille ja kiinteistöille tarjotaan ja kuinka palveluja halutaan kehittää tulevien vuosien aikana.

Jätelautakunta päätti kokouksessaan 23.10.2019 pyytää ehdotuksesta lausunnot ja varata vaikuttamismahdollisuuden mielipiteiden lausumiseen asiasta.

Jätehuollon palvelutaso määritellään alueelle nyt ensimmäistä kertaa. Ehdotuksen tavoitevuosi on 2022. Tarkoitus on, että jätelautakunta Kolmenkierto hyväksyy palvelutason vuoden 2020 alkupuolella sen jälkeen, kun luonnoksesta annetut lausunnot ja mielipiteet on käsitelty.

Ehdotuksesta voi keskustella ja esittää mielipiteitä otakantaa.fi –palvelussa. Kirjalliset lausunnot ja mielipiteet tulee toimittaa 31.12.2019 mennessä sähköpostitse jatelautakunta@hameenlinna.fi tai postitse: Hämeenlinnan kaupunki, Yhteinen jätelautakunta, PL 84, 13101 Hämeenlinna

Kuulutus

Jätehuollon palvelutaso, ehdotus

Lisätiedot: jätehuoltosuunnittelija Martta Kantele p. 03 621 2062