Oletko saanut kirjeen koskien jätehuoltoon liittymistä Lopella?

Jätelautakunta Kolmenkierron jätehuoltoviranomaiset ovat lähestyneet kirjeitse yli 200 kiinteistön omistajaa koskien jätehuollon järjestämistä Lopella. Jokaisen vakituisessa ja vapaa-ajan asumisessa olevan kiinteistön tulee järjestää säännöllinen jätteenkuljetus. Lopella jätehuollon järjestämisestä sovitaan Kiertokapula Oy:n kanssa.

Jätehuollon voi järjestää edullisemmin yhdessä lähinaapurin kanssa. Kimpasta ilmoitetaan Kiertokapula Oy:lle sähköisellä lomakkeella tai ottamalla yhteyttä Kiertokapula Oy:n asiakaspalveluun.

Vakituisen asunnon jätteenkuljetus voidaan keskeyttää esimerkiksi pitkän lomamatkan ajaksi maksimisissaan kuuden (6) kuukauden ajaksi ilmoittamalla siitä Kiertokapula Oy:n asiakaspalveluun. Mikäli tarvitsee pidemmän määräaikaisen keskeytyksen, sitä voi hakea jätehuoltoviranomaiselta.

Vapaa-ajan asunnon jätehuolto tulee järjestää käytön mukaan. Loma-asunnon jätteenkuljetukset voidaan keskeyttää talvikaudeksi omalla ilmoituksella suoraan Kiertokapulan asiakaspalveluun. Vapaa-ajan kiinteistön jätteenkuljetus voidaan keskeyttää pisimmillään 11 kuukaudeksi. Keskeyttäminen edellyttää aina, että kiinteistöä ei käytetä lainkaan asumiseen tai oleskeluun.

Pahoittelemme, mikäli tietomme ovat kiinteistönne osalta puutteelliset. Jos kiinteistönne on jo järjestetyn jätehuollon piirissä, olkaa yhteydessä jätehuoltoviranomaiseen rekisteritietojen korjaamiseksi.

Kiertokapula Oy:n yhteystiedot:

Jätehuollon järjestäminen p. 075 753 0010 (ma-pe 8-15), asiakaspalvelu @ kiertokapula.fi

Jäteneuvonta p. 075 753 0011, neuvonta @ kiertokapula.fi