Näin liityt jätehuoltoon

Jäteastian tyhjennykset sovitaan Kiertokapula Oy:n kanssa. Voit liittyä helposti Asiakasnetin kautta. Jos netin käyttäminen ei onnistu, voit soittaa myös Kiertokapula Oy:n asiakaspalveluun (p. 075 753 0010) tai lähettää sähköpostia (asiakaspalvelu@kiertokapula.fi). Voit tutustua hinnastoon ja eri astiakokoihin ennen astiatyhjennysten tilaamista.

Jätehuollon voi järjestää myös helposti ja edullisesti naapurin kanssa. Yhteinen jäteastia on kimppa-astia. Kimpan yhteyshenkilö ilmoittaa kimpasta ja sen osakkaista sekä sen muutoksista Kiertokapula Oy:lle.

Jokaisella vakituisella ja vapaa-ajan asunnolla on oltava jäteastia, jota tyhjennetään säännöllisesti. Mökille jätehuolto pitää sopia käytön mukaan, esimerkiksi kesäajaksi, kuitenkin vähintään yhden kuukauden ajaksi vuodessa.